Tanka lite d-vitamin

Hej finisar! Idag vaknade tjejerna på fel sida, inte bokstavligen då, men ni fattar vinken? Dom bråkade med varann non stop och inget dög förutom att sitta i mitt knä, så det gjorde vi! Tiden gick dock ganska fort ändå och vid 10 började vi fixa matsäck för att sedan vara i stallet vid 11 med tjejernas mormor.

Idag släpptes hästarna på bete och vi hade så mysigt i stallet. Tjejerna lekte så fint och byggde hinderbana, hästarna busade och åt om vartannat, och när vi gjort alla måsten tankade vi d-vitamin! Så välbehövligt! Tänk att vi snart bor närmare våra hästar?

Dagen har vart mysig och vi har vart ute i vanlig ordning. Efter kvällsmaten skulle vi kolla när brorsan körde minimotor så vi åkte iväg till ett ställe en bit bort, men tjejerna somnade i bilen så vi åkte hem istället för att dom inte skulle vakna till när vi kom hem. Dom fortsatte sova vid båda lyften och bäddades ner i sängen direkt när vi kom hem❤️ Själv har jag plockat lite och ligger nu i sängen jag med. Imorgon ska det bli dåligt väder så imorgon blir det inga direkta planer mer än att fixa hemma och packa inför flytten!

Loading Likes...

1 reaktion på ”Tanka lite d-vitamin

  1. Tråkigt när dagen börjar sådär men skönt att det vände. Mysigt att hänga i stallet, guld värt. Hoppas det går bra med fixandet idag och att du sov gott, själv ska jag jobba hela dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *