En lyckans dag

Vissa dagar är ju bara katastrof och stunder då man kanske allra helst vill krypa under täcket och sova ut stormen, och en sådan dag hade vi i tisdags. Läs gärna det inlägget om ni inte gjort det så förstår ni lite bättre vad jag pratar om. Men hur som så försöker jag sådana dagar tänka att det bara är en dålig dag, inget dåligt liv. För det är ju allt det är, en dålig dag. Det innebär ju inte att allt annat är dåligt, eller att det kommer vara för evigt! Den dagen slutade med att vi somnade tätt intill varandra, och när vi vaknade igår var vi utvilade, glada och redo för en ny dag!❤️

Gårdagen blev en riktig mysdag, bara jag och tjejerna. Vi mös hemma på förmiddagen och efter vi ätit lunch tog vi deras cyklar och packade in i bilen för att åka till stallet. Väl där lekte dom så galet fint tillsammans, hjälpte mig att borsta hästarna, mockade hagar och bara njöt av livet! Så himla underbart! Jag är så glad att vi snart bor på landet och kan åka till stallet när som❤️

Sen mötte vi upp mormor och moster för att handla innan vi åkte till huset och tjejerna fick cykla. Vi avslutade kvällen med lekparken och vi var nöjda och glada när vi kom hem. Efter ett bad för flickorna kröp vi ner i sängen och somnade tätt intill varandra. Det är det absolut bästa sättet att somna och vakna på❤️

Loading Likes...

5 reaktioner på ”En lyckans dag

  1. Det där känner jag igen, fast jag har svårt att tänka att det bara är en dålig dag för oftast tänker jag att allt bara är skit om dagen är dålig! Vilken mysig dag ni fick i stället, härligt med lite hjälp =)

  2. Tråkigt med sådana där dagar men som du säger, det är bara en dålig dag. Skönt att det kompenserades med en sådan bra dag. Så mysigt att ta hand om och gosa med hästarna!!

  3. Sån härliga dagar blir oftast så mycket bättre när man har haft några dåliga dagar. Det är ju så mysigt att somna tätt intill sina barn. Vad roligt att dom hjälper till i stallet

  4. Barn och djur säger jag bara. blir så glad ända in i hjärtat varenda gång jag ser sådana bilder. Förstår att du vill komma närmare dessa underbara varelser.

    1. Ellerhur! Finns inget finare! Är så glad att tjejerna får växa upp med alla våra djur och snart bor vi äntligen närmare vårt stall och våra fem hästar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *