Det blev en roadtrip

Hej finisar! Har ni haft en fin start på helgen? Det har gått 4 dagar sedan jag skrev sist, och anledningen är simpel, det har vart mycket att stå i och det kan ni säkert förstå. Men nu är pausen slut!?

Valborg var lugn för vår del och vi mös hemma eftersom vi inte hade någon brasa att åka till. Men vi hade så mysigt ändå och nästa år får vi hoppas på att kunna åka till en brasa och fira istället!

Idag däremot tog vi oss ut på roadtrip med tjejernas mormor då vädret inte direkt tillät speciellt rolig utevistelse. Vi for först till Hedlandet och sen en snabb tur till Fabriken och så blev det lek i lekparkerna där. Nöjda tjejer! Ikväll kom syrran hit och hade mys med oss och när tjejerna somnat blev det ett glas vin på balkongen. Så mysigt! Nu är det dock läggsdags för denna mamman. Sov gott finisar!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *