Blandat,  Vardag

Vilket bakslag!

Att det blir bakslag i april varje år är ju mer regel än undantag, och i år skulle inte komma att bli annorlunda. Igår regnade det på kvällen och jag satt på balkongen och skrev iordning papperna på valpis för att ha allt redo när det är dags att flytta. Så mysigt att höra regnet smattra mot rutorna! Somnade gott och när vi vaknade imorse och precis var klara för att gå ut med hundarna så såg vi att det snöade enorma snöflingor!

Helt galet för det var verkligen vitt ute, och än snöar det. Känns så fel för förra veckan badade tjejerna för första gången ute för i år och vi andra solade, och nu fick vi ta fram vinteroverallerna igen? Snacka om snedvridet!

En kommentar

  • amanda

    Här regnar det med jag hoppas dock att vi slipper snön men tyär är det ju så i april nman vet inte hur vädret är i från dag till dag vill ha varmt nu så man kan lägga bort vinter jackan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *