Fina posters gör hela hemmet

Inlägget är ett betalt samarbete med annonspartner Desenio Outlet

Jag tror nog allt att de flesta av er känner till Desenio väldigt väl vid det här laget, men hade ni en aning om att de också har Desenio Outlet?! Ja du läste rätt! Desenio Outlet är ju precis som det låter Desenios onlinebutik där ni finner deras utgående modeller på posters, men till ett kraftigt reducerat pris! Nämligen hela 50% billigare på alla motiv! Så har du sett ett motiv förr men valde att vänta ett tag så kanske just den finns här nu!

Jag personligen älskar Desenio och jag har samarbetat tillsammans med dom förut, så jag kan verkligen varmt rekommendera er att kika in på Desenio Outlet för att kolla på alla fina print som finns där inne. Men du, alla print som kommer upp där är de sista i lager, och när de är slut så kommer de inte komma in igen! Så med andra ord, hittar du ett print du fastnar för, vänta inte! Nedan har jag hittat flera underbart fina posters som skulle passa alldeles perfekt i vårt kommande radhus!

När du beställer hos Desenio Outlet så får du precis samma villkor som vanligt, du har samma ångerrätt och samma snabba leverans på 1 till 3 arbetsdagar! Själv har jag redan hittat alla mina favoriter som jag vet kommer passa perfekt i vårt nya hem, och jag kan knappt bärga mig tills vi får nycklarna och får inreda med dessa fina prints!

Dessa är ju helt perfekta till barnrummet!

Personligen älskar jag dels posters med blommotiv, och även posters med texter på. Det perfekta med posters är ju också att du så enkelt kan byta ut de mot någon annan för att få lite variation på väggarna, till skillnad från om du har exempelvis färdiga tavlor! Klicka på bilden nedan för att komma till denna underbara poster;

Jag kan verkligen varmt rekommendera er att kika in hos Desenio Outlet och kolla in deras utbud, och jag kan lova att ni kommer hitta massor med fina posters till ert hem! ?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *