Och så var det hennes tur

Vilken kväll. Till att börja med så hämtade jag två glada men trötta tjejer på dagis efter jobbet. Väl hemma började Saga klaga på smärta i ena knäet och samtidigt som jag tröstade henne försökte jag laga mat. Hon har haft sådana problem med växtvärk i benen så jag lider med henne enormt! Vi åt lite mat och sen somnade Saga i min famn. Jag bäddade ner henne och hjälpte Fia att duscha innan vi kröp ner i soffan hon och jag.

Från ingenstans vaknade Saga ledsen igen och denna gången hade hon så ont att hon gallskrek! Hon fick en alvedon och sen vaggade jag runt på henne i selen innan vi kröp upp i soffan med vetekudden. Alltså fy för att se sina barn ha ont och så kan man inte ta smärtan ifrån dom! Nu sover båda gott iallafall och jag hoppas Saga får sova hela natten utan att vakna av smärta igen?❤️

Idag tingades även lilla bebisungen som tjejerna kallar henne, och den 16 maj kommer en familj och hämtar henne. Hon ska alltså få en egen familj och flyttar till norrland! Känns så konstigt för hon är så himla speciell för oss alla tre och bandet hon och tjejerna har är det finaste jag sett, men hon kommer få det toppen där uppe och det ska bli så roligt att få följa dom❤️ Nu ska denna mamman sova för imorgon är det dags för jobb igen. Sov gott fina ni!❤️

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Och så var det hennes tur

  1. Men å stackare, måste görs superont. Mina barn har peppar peppar aldrig haft det. Hur vet man att det är växtvärk, bästa tipsen att lindra? Skönt att lite alvedon hjälpte i alla fall

  2. Åh stackars liten! Hoppas verkligen hon får sova hela natten nu! Kan tänka mig att det är så SVÅRT att lämna vidare ett djur, man får ju så starka band! Men som du säger kommer hon säker få det toppen ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *