Nu börjar det ta sig

Godmorgon finisar! Inatt sov vi som tre stockar hela natten och vaknade utvilade vid 07.30. Vi tog oss ut på promenad med hundarna direkt och sen bakade vi scones. Frukosten intogs i soffan framför barnprogram och nu leker tjejerna medan jag fixar på balkongen. Nu börjar det äntligen ta sig här ute och det blir allt mysigare att sitta här.

Blommorna blommar för fullt, både löken och ärtorna har börjat ta sig, smultronen och potatisen är nu satt och nu väntar vi bara på de små fröerna vi satte för ett tag sedan. Grejen är att katten åt upp både blommorna och gurkplantorna som börjat växa innan hon välte hela på golvet så vi fick snällt börja om? Men nu i och med inglasningen så kommer det så småningom bli som ett växthus här så även gurkan kan stå här ute!

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Nu börjar det ta sig

  1. men åh scones är verkligen så gott, min balkong ser fortfarande långt ifrån okej ut efter vintern , blir till att klura hur man ska fixa till den, vet inte om ajg vågar mig på blommor där iår , lyckas jämt bara ta död på dom ??

  2. Så skönt att få sova ordentligt och vakna utvilade. Härligt med en promenad. Kul att plantera lite, jag ska sätta lite blomfrön men jag glömmer hela tiden bort att handla när jag är i affären. Hoppas att katten inte förstör för er den här gången med.

  3. Skönt att få sova ordentligt, här var det tvärtom. Mysigt med lite egna plantor och växter, surt med katten dock. Har ju precis skaffat en och hon plöjer fan allt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *