Bästa tipset till barn

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Jordklok

Jag försöker alltid tänka på miljön och har därför också valt bort plast i största möjliga mån. Det innebär att vi i princip inte har något i plast alls hemma förutom tex TVn, eller delar av mikron. Tjejernas sandlådeleksaker är exempelvis gjort av sockerrör och tandborstar i bambu. Jag vill heller inte använda massor med miljögifter och väljer tex bort Yes Diskmedel av den anledningen då dom nyligen fick ta bort sin svanenmärkning då produkterna kan ha långvarande skadeeffekter på vattenlevande organismer.

Tjejerna älskar att måla naglarna och därför använder vi ett giftfritt nagellack som är vattenbaserat, och därmed helt okej för miljön och för barnen! Vi kör Piggy Paint som vi köper hos Jordklok, där jag för övrigt köper allt annat till hemmet också. Sök på Piggy Paint så får ni upp dessa! Verkligen bästa tipset!?

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Bästa tipset till barn

  1. Har faktiskt aldrig hört talas om jordklok, får gå in och kika där….det där med plast är helt vansinnigt. Allt är ju inslaget i plast. Jag uppskattar ändå att affärerna har bytt ut plastpåsarna till frukt till papperspåsar som man sedan kan återanvända och har som kompostavfallspåse…

    1. Skulle vilja bli mer miljö medveten och minska på plasten med, så verkligen uppskattande med tips, det får du gärna tipsa mer om. Sandleksakerna är jag supernyfiken på.

  2. Vad smart att använda sådant nagellack som man bara kan tvätta av om man inte vill ha det bra att den är fri från gifter med super bra för barn som vill måla naglarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *