En dag i jobbets tecken

Ja idag valde jag att hoppa in och jobba extra så tjejerna har vart med mormor och morfar hela dagen och busat. Igår lämnade vi av Saga där för att Fia skulle få lite egentid, så imorse lämnade jag henne där tidigt för att åka till jobbet.

Väl hemma igen strax efter 15 drog vi på oss ytterkläder och tog cykeln på en tur! Tjejerna satt i cykelvagnen och shit vad dålig kondis jag har? Helt galet vad det märktes nu i blåsten! Men flickorna var glada och skrattade hela vägen tills jag sa att vi skulle hem för mamma var helt slut? När vi kom hem satte vi igång med kvällsmaten men när jag vände mig om hade Saga hunnit somna, så jag bar in henne och bäddade ner henne i sängen. Fia och jag kollade på tv en stund innan det fick bli en dusch.

Sen blev det Mamma Mia i min säng. Dom älskar den och kan varenda sång! Hon somnade gott på min arm efter en stund och det börjar bli dags för mamman att sova också. Imorgon är vi lediga och ska bara mysa hela dagen!?

Loading Likes...

1 reaktion på ”En dag i jobbets tecken

  1. Så fina de är på sina cyklar!!!
    Låter super mysigt att de får vara hos mormor när du jobbar.
    De kommer få en fantastisk relation 🙂

    Hoppas du får en härlig start på veckan!
    Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *