En påsk att minnas

Åh, gårdagen alltså. Jag och flickorna startade morgonen med att baka och åkte strax innan lunch till stallet för att rulla in en bal med syrran, som visade sig vara sen så jag rullade in den 300kg tunga balen själv och välte upp den, så när hon sen kom var allt klart😂 Nu vet jag iallafall vad jag klarar av🤷🏽‍♀️

Hela gårdagen bestod av letande efter påskägg, och tjejerna var helt lyriska! Det var som rena rama julafton för dom och även för oss andra! Lyckliga barn var det efteråt iallafall och vi hade en så mysig dag. Vi njöt av solen hela dagen och till kvällen blev det påskmiddag för hela slanten ute på altanen! Såå gott! Ingen gick hungrig därifrån😅 I år blev det dock bara familjen som firade påsk tillsammans, men det vet vi ju alla varför.

På vägen hem sen somnade Fia i bilen men Saga höll sig vaken så vi hade lite fredagsmys innan hon somnade på min arm❤️ Tänk att jag var så lyckligt lottad som fick jordens finaste prinsessor!❤️

Loading Likes...

2 reaktioner på ”En påsk att minnas

  1. Låter som en super mysig dag. Duktig du är, hehe. Förstår att tjejerna var lyriska. Härligt att se dom så glada. Hoppas ni får en fin söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *