Dags för en paus

Som rubriken lyder så behöver jag en paus ett tag. Inte från mina sociala medier så klart, utan från jobbet. Mitt jobb är så oerhört krävande, men ändå inte, så jag känner att det är dags att sätta stopp innan jag kraschar in i väggen framför mig. Som jag skrev så är jobbet i sig inte det jobbiga, utan företaget jag jobbar på, och det är inte heller bara mot mig utan alla som jobbar där. Frågar man runt på stan om just dessa företag så finns det inte en enda människa som har något positivt att säga, och då överdriver jag inte.

Men nu måste jag tänka på mitt mående och väljer därför att ta en kortare paus så jag får vila upp mig, får hitta glädjen till mina intressen igen och kunna ge all min tid och ork till tjejerna! All tid och ork går ju till tjejerna, alltid, men just nu är det dom (som vanligt), kämpa sig igenom jobb, hem och laga mat, mysa med tjejerna, natta och sen somnar jag själv. Så noll liv efter att tjejerna somnat vid 19. Det är inte riktigt jag, utan då brukar jag passa på att baka, städa, fixa eller hålla på med sociala medier. Men det blir skönt! Man måste tänka på sitt mående också!

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Dags för en paus

  1. Självklart ska man tänka på sitt mående i första hand känner man att man behöver en pause i från bloggen ska man självklart ta det ser fram emåt att läsa nya inlägg när du är tillbaks ❤️

  2. Vad bra att du känner att du måste sätta ner foten innan de är försent. Så klart ska man bemöta sin anställd på rätt sätt. Men de verkar inte som att dom gör de. Och inte alls bra att folk på byn kommer så för företagen

  3. Ett jobb är alltid bara ett jobb – men du är aldrig bara du. För du ska hålla en hel livstid. Medan jobben kan komma och gå. Så jag tycker att du gör helt rätt, och stöttar dig till 1000% i det. Jag önskar att flera resonerade så fint som du. Kram!

  4. Låter som en sund tanke, viktigt att du tänker på dig själv och barnen i första hand såklart. Vi är glada att du ändå kommer fortsätta uppdatera här i slla fall, men orken först alla dagar i veckan ♥️

  5. Det gör du HELT RÄTT i – det är så lätt att glömma bort sig själv i allt, men vem gör man då en tjänst egentligen?! Ingen alls! Ta hand om dig själv nu ♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *