Shopping när man är uttråkad

Hej fina! Idag har det vart lugn hela dagen, som resten av dagarna senaste tiden med tanke på vad som härjar i världen. Blir inte mycket att hitta på, men mycket blir gjort iallafall och det kan vi ju inte klaga på! Igår var vi hos mina föräldrar efter att vi hämtat ut nya cykelvagnen (en sån vi hade förut) och åt mat samt tog en PW. Och idag har jag passat på att handla mat, jord och nya balkongmöbler medan mamma var här. Så skönt att få det gjort!

Tjejerna hjälpte till att sätta ihop möblerna och det kommer bli så bra där ute! Nu har vi även fått datum för inglasningen (som skulle skett för 3 veckor sedan) så nu är det nedräkning igen! Ska bli så skönt! Katten ska få klösställning där ute så hon kan ligga och kika ut, och hundarna får en liten hörna också för soldykning😍

Nu sover tjejerna gott och vi taggar för en ny dag imorgon, men också en dag närmare helg!!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *