Årets första tur!

Idag åkte vi till mina föräldrar strax innan lunch och åt tillsammans när vi kom dit. Ganska direkt efter gjorde vi oss iordning och dammade av cyklarna, för att sedan ge oss ut på årets första cykeltur!

Med Fia bakom mamma, Saga bakom mig och brorsan framför oss med sin nya cykel körde vi mot lekparken som ligger ca 20 min bort. Solen sken som bara den och cykelturen gick förvånansvärt bra med tanke på både dålig kondition och motvind! Tjejerna var så glada och vi hade det bara så trevligt😍 Tanken var att vi skulle köpa en glass också, men det gick ju som det gick! Ena stället var stängt och andra hade inte fått in glass än😅 Men vi klarade oss ju ändå, trots både tjat och gnäll. På vägen hem somnade dock båda flickorna och jag längtar tills vi har cykelvagn igen för att sova där bak i cykelsitsarna var inte alls skönt vill jag lova..

Väl hemma hos föräldrarna bakade vi en äppelpaj och njöt av i solen. Sen fixade jag med bilstolarna i nya bilen innan vi for hemåt. Mamma åt kvällsmat här innan hon åkte iväg för nattjobb, och lagom efter hon åkt somnade båda tjejerna gott. Nu ska även mamman försöka sova för imorgon är det dags igen!💞

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Årets första tur!

  1. Så härligt att spendera massa tid ute, vi är ganska bra på det sen innan men blir ännu bättre på det nu med viruset som härjar och det märks stor skillnad runt om också, många mer som är ute. Alltid något positivt. Mysigt med en cykeltur, jag har en superfin cykelvagn som typ aldrig är använd bakom cykel, något som står på min lista att göra mer i år

  2. Åh, det låter hur mysigt som helst! Just att cykla är så förknippat med våren för mig. Idag cyklar jag aldrig då jag inte äger en cykel, men jag minns när jag var yngre då man var överlycklig så fort man kunde ta fram cykeln igen efter vintern 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *