När barnen sover borta dansar mamman på bordet

Eller inte riktigt så! Jag saknar dom redan 🙈 Efter jobbet åkte jag och valpis till veterinären för veterinärbesiktning, chippning och vaccinering, vilket gick jättebra men fy för att höra den smärtan när dom chippas. Ingen av våra andra valpar har skrikit som hon gjorde och hon bokstavligen kastade sig i famnen på mig efter! En stund senare kollade hon på mig och verkligen visade att hon ville ha en puss, så jag böjde mig ner och hon pussade mig direkt, och la sig sedan till rätta. Till och med veterinären som såg allt blev rörd! Den som säger att djur inte känner som vi människor gör, har aldrig ägt ett djur!❤️

Vi hämtade tjejerna på dagis efter och dom blev så glada när vi kom! Älskar när dom kastar sig i famnen på en❤️ Vi åkte hem till mina föräldrar då tjejerna så gärna ville sova där, och då får dom ju det så klart! Men som jag skrev i början, jag saknar dom redan😅 Tack och lov att FaceTime finns!

Men nu som ensam hemma kan man ju förväntas leva rövare, men det är inte riktigt jag. Jag har massor att göra, men istället har jag duschat och ligger nu i sängen, supertrött. Jag tänker passa på att somna tidigt, och vakna utvilad så tar jag tag i alla måsten imorgon innan tjejerna ska hämtas! Vad gör ni när barnen inte är hemma?🌸

Loading Likes...

9 reaktioner på ”När barnen sover borta dansar mamman på bordet

  1. Men vilken söt liten valp, så underbart med tillskott i familjen. Vi saknar vår hund så mycket men just nu känner vi att vi behöver vara utan ett tag, även om jag är rätt säker på att det kommer bli hund nångång igen framöver

  2. Men hallå vad söt liten en 😍😍 Förstår att det gör ont i hjärtat på en hos veterinären. Mysigt med en lugn kväll. Jag tyckte det var superkul att sova över hos min mormor när jag var liten ❤️

  3. så söta vovve , förstår det var hemsk att höra när hon skrev så. mina katter är också märkta, den ena är livrädd hos veterinären och den andra är hur lugn som helst haha 😂❤

  4. Vilken sötnos 😍!
    När barnen inte är hemma blir jag rastlös och får inte för mig att göra någonting vettigt. Oftast slutar det med att jag hamnar framför tvn eller liknande.

  5. Men lilla hjärtat då! Det finns ingenting som gör så ont i hjärtat som att se sitt djur ha ont, vara rädd eller annat. Jag håller verkligen med dig om att de som påstår att djur inte har känslor aldrig har ägt ett djur. Jag blir upprörd när jag hör människor uttala sig på det viset.

  6. Men lilla söta vännen, så klart hon det känns att bli chippad…och förstås i mattes hjärta också. Jag tycker att du gör det enda rätta när nu tjejerna sover borta…vila och sov, njut av att få lov att ha tiden bara för dig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *