Komma iordning

Vi flyttade ju för 2 månader sedan och vi har verkligen gjort det till ett hem. Ja, ni förstår nog vad jag menar. Här trivs vi och det är vårt hem!❤️ Så skön känsla! Här ska vi skapa minnen!

Men det är mycket kvar att fixa med innan jag är helt nöjd. Dels ska jag ta tag i vinden i helgen, mer förvaring ska fixas till garderoberna så man får ordning på allt, krokar ska upp som tjejerna kan hänga “dagens outfit” på och likaså i hallen till ytterkläderna. Skolförvaring måste ordnas, balkongmöbler ska införskaffas när inglasningen är gjord, och lite mer fix som ska göras. Det är ju roligt att hålla på och jag vill ha ordning NU!

Jag pratade ju förut om att jag behöver ett bättre system för tjejerna som underlättar morgnarna och så man slipper stressen, så idag ska jag sätta upp krokar i tjejernas rum till kläderna så dom kan välja dagen innan och hänga upp, och likaså i hallen. Och lådor ska införskaffas idag!😃 Vad har ni för smarta förvaringssystem??

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *