Jobbiga morgnar

Godmorgon fina ni! Inatt hade vi en aktivare natt, men inte med nattskräck eller skrik, utan många uppvak där dom ville ligga på min arm. Så det blev många uppvak för att vända sig, lägga dom på armen och gosa och sen somna om. Vi vaknade dock relativt utvilade alla tre med en valp som gnällde vid sängen och ville upp till oss!❤️

Sen startade krånglet med att komma iväg till dagis😅 Kläderna var inte bra, Sofia vägrade ha jacka, det skulle fixas med det ena och det andra och det tog en evighet att komma iväg! Men vi hann i tid! Sofia var dock ledsen när jag åkte och det gör så ont i hjärtat att åka då. Men strax därpå fick jag sms om att hon var glad och pratade om vår nya bil❤️ Mina älskade hjärtan!

Nu är det jobb som står på schemat och sen är det äntligen helg!!😍

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Jobbiga morgnar

 1. Ja vi har inte varmt just nu de har varit hela veckan men nu hoppas ja verkligen våren kommer snart är less på den här kylan å växlande vädret 🙂

  Ja ja förstår de är tungt då de är ledsna Åså :/ man blir maktlös

 2. Pust att komma iväg med barn är ibland ett helt projekt. Man måste alltid räkna med att det tar längre tid att komma iväg…. Så skönt att ni vaknade pigga ändå trots lite nattkrångel. Hoppas att du får en bra dag på jobbet. Jag jobbar först ikväll.

 3. Det ska bli så skönt med varmare väder snart, förhoppningsvis, och slippa alla dessa kläder som ställer till det på morgnarna, haha. Det är verkligen en kamp vissa morgnar att få på sonen kläder och komma iväg.
  Vad bra att du sluppit nattskräcken, det är så obehagligt att se de små vara så ledsna. Uppvak är lite lättare, så länge de somnar om rätt fort i alla fall. 🙂

 4. Känner igen det där kaoset när man ska iväg. Trots att vi är isolerade är det ett helt projekt att ens ta sig ut i trädgården. Längtar tills det blir lite varmare och man slipper fleecetröjor och mössor och vantar och allt som ska på. Skönt med helg för er, det blir det ju för oss också i och försig men jag har verkligen ingen helgkänsla alls.

 5. Skönt att slippa nattskräcken iallafall och vakna ganska utvilade. Tråkigt när det ska krångla så på morgonen dock. Men skönt att det vände sen. Lycka till med jobb.

 6. Naw även om det är jobbigt att inte få sova ordentligt på natten låter det ju så mysigt med att dom bara ville gosa❤
  Man får ju så ont i hjärtat när dom är ledsna, snällt av dagis att meddela att hon var glad sen, måste vara en lättnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *