Ordningen återställd

Tjejerna kom hem strax innan 17 så dom hjälpte mig att laga kvällsmaten. Idag blev det vegfärssås med pasta, så gott! Dom är så duktiga mina små hjälpredor🥰 Efter kvällsmaten blev det lek och bus och dom byggde återigen koja! Det har blivit nya grejen så köksbordet tas i förvar hela tiden just nu😂

Efter en skön dusch har vi nu krupit ner i sängen och kikar på Sune i Grekland. Vi har vart på samma hotell som där filmen spelades in två gånger, varav ena gången med tjejerna så dom älskar att kolla på filmen och se tillbaka!❤️ Nu är det strax sovdags och imorgon kör vi ny vecka och nya tag!

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Ordningen återställd

  1. Härligt för er. Kul att de kan/vill hjälpa till. Låter super gott. Ja då förstår jag att det är extra kul att kika på filmen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *