En fixarens dag

Hej finisar! Natten var toppen och vi gick upp strax efter 7 imorse. Det blev god frukost tillsammans och sen började tjejerna leka för fullt! Jag fick absolut inte vara med utan dom skulle leka själva i deras egenbygda koja så jag tog tillfället i akt och städade lite.

Idag är jag inte på topp, och så måste det få vara ibland. Så efter att vi hämtat hö så släppte jag av flickorna hos deras mormor som dom tjatat om hela förmiddagen, och så åkte jag hem. Jag tänkte plocka lite i lugn och ro, ta en lång varm dusch och försöka att vila lite. Jag är inte alls peppad på en ny arbetsvecka eftersom mitt jobb krånglar som dom gör, men jag försöker samla lite kraft så vi tar oss igenom även den och kan se fram emot helgen?

Dagens lunch blev en bagel med bbq, “färskost” och ruccola? Godaste och veganskt så klart!?

Loading Likes...

5 reaktioner på ”En fixarens dag

  1. Så underbart när tjejerna vill leka själv och du inte är “inbjuden i leken”. Det är faktiskt guls värt och ger dig chansen att göra sådant som är skönt att ha gjort när tjejerna väl vill ha dig med.

  2. Men LYXEN att inte få vara med. Så önskar jag att det var här hemma också…. Läste på Instagram om jobbet i någon händelse tror jag. Så ledsen för din skull att du inte känner att du mår bra där och att det bara är skit! Kram från oss.

  3. Det går inte alltid att vara på topp! Jobbigt när det är krångligt/jobbigt på jobbet – det påverkar ju så mycket! Hoppas veckan blir hyffsad bra i allafall 🙂

  4. Man kan inte alltid vara på topp och nej de behöver man inte. Man kan inte alltid ha en bra dag men de kanske vänder vännen ❤️ Gud va Gott de ser ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *