Myskväll efter en dag med kaos

Denna dag startade med två morgonpigga damer som ville upp och leka vid 6. Har typ aldrig hänt här hemma tidigare utan dom brukar sova till åtminstone 7.30, men inte idag. När vi kom upp utbröt kaos och det var skrik och bråk tjejerna sinsemellan. Det är en jobbig fas och jag kan inte förstå varför dom ska vara på varandra konstant på detta sätt! Ingen skulle göra som jag bad och det var bara så jobbigt denna förmiddag.

Min morfar kom förbi strax innan lunch och hade med fika, så vi fikade tillsammans innan Saga slocknade på soffan en stund. Sofia höll igång dock och så kom även mamma och syrran hit en stund och fikade. Pappa kikade också förbi en snabbis och hade med brädor som ska vara under min säng för att undvika att djuren kryper under, så det blev toppen!

När alla utom mamma och syrran åkt drog vi oss vidare till BabyWorld och köpte en vagn som ska vara hos mina föräldrar vid behov men framförallt i mammas bil för att underlätta när hon hämtar tjejerna på dagis. Blev en Britax B-agile M så recension kommer!😃 Därefter tog vi en titt på Vallby Friluftsmuseum och sen vidare mot affären för att handla frukt till ikväll.

Vi körde mellomys hos oss och har ätit massor med gott, sjungit och hejat hela kvällen! Väldigt mysigt! Tjejerna somnade i min famn i soffan strax innan vinnarna utseddes, men deras favorit kom tvåa så jag tror dom blir nöjda imorgon ändå!❤️ Nu ska jag krypa ner bredvid mina hjärtan och hoppas på sovmorgon imorgon! Sov gott fina ni!😍

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Myskväll efter en dag med kaos

  1. Inte lätt när dom är denna fas och ska bråka hela tiden, sonen är också sån nu.
    Men så mysigt att ni fick besök av massa familj under dagen, kanske underlättade lite.
    Hoppas på att du fick sovmorgon idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *