En orolig natt

Hej finisar! Hoppas ni haft en bra start på nya veckan! Det gjorde den för oss. Däremot så vaknade Saga med nattskräck igår kväll så mellan 22.30 och strax efter 23 pågick det, och mitt i allt så ringer min mamma i panik över att tre av hästarna hade rymt.. Min panik steg ju till skyarna eftersom jag inte kunde göra något alls? Det är trafikerade vägar intill och för ett par år sedan kördes en häst ihjäl där så ni kan ju förstå min panik! Strax efter 23 hade dom hittat dom iallafall och var inne i tryggheten igen, men jösses vad orolig jag var! Det tog ju ett tag att lugna ner sig och kunna somna. Tur vi har kameror i stallet och stallägaren vi hyr av så vi har ju koll iallafall!

Morgonen gick smidigt iallafall och det var två glada små tjejer som lämnades på dagis! Själv åkte jag och tog ut hästarna och sen åkte jag hem. Jag är ännu inte utringd så passar på att fixa lite här hemma under tiden? Det regnar fortfarande ute så håller mig nog helst inne så länge jag kan?

Loading Likes...

10 reaktioner på ”En orolig natt

 1. nej men guu förstår din panik va jobbigt när man inget kan göra
  o lilla saga men att det inte vänder o blir bättre gulle <3
  inget regn men tänder lampor vid 14 mörkt trist

 2. Fy kan verkligen föreställa mig paniken när hästarna hade rymt, jag själv var helt färdig en sommar då en av våra katter var ute på vifft och inte kom hem som hon bruka, man tänker ju direkt det värsta, dock gick allt bra och hon kom hem, men hon var borta en hel vecka, det var en sjukt jobbig vecka för mig och sambon, men katten verkade ha haft kul i alla fall ?❤️

 3. Men fy vad joibbigt att hästarna rymde och Saga fick nattskräck. Skönt att det ordnade sig och att inget hände. Smidigt med kameror i stallet. Skönt att du kunde ta det lugnt och att du inte behövde ge dig ut i blötan.

 4. Usch och fy för hästar på rymmen, det är verkligen inte kul…har varit med och “jagat” hästar utanför hagen ett par gånger…samtidigt som man snabbt ville ha in dem så ville man absolut inte skärra upp dem… Jobbigt det där med nattskräcken.

 5. Men gud vilken panik. Jag hade blivit helt förstörd om ex en av mina chihuahor stack iväg så där 🙁 Var med om det en gång förut – en chihuahua adoptera fy fan så rädd jag blev men Anl till att hon stack var pga en räv som sprang över gården bland busarna o drog pga de. Glad hon inte blev taget av räven.

  Är iallafall glad att hästarna kom till rätta igen, tänk paniken med all trafik och så 🙁

  Hoppas att Saga kan sova bättre nu inatt ? Alla behöver en god natts sömn. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *