Drömmer jag?

Godmorgon fina ni! Hoppas er natt vart bra! Vår natt var helt fantastisk och såå välbehövlig! Jag tror fortfarande jag drömmer ?

Jag jobbade extra till 19.30 igår så när jag kom hem sov tjejerna gott i sin säng redan. Jag städade lite och sorterade strumpor till hela Västerås och tog därefter en skön dusch innan jag kröp ner i min nybäddade säng? Någon gång under natten vaknade jag till av att valpen gnällde, då hade hon irrat bort sig i valphagen så jag lyfte tillbaka henne till Grace och reagerade bara på att tjejerna fortfarande inte vaknat, men somnade om strax därpå. Sen vaknade jag av larmet klockan 5 och insåg att jag fortfarande låg ensam i sängen? Somnade om en stund och vaknade sedan av att jag hörde ett par små fötter tassande på golvet och sen kröp en liten Saga upp och la sig tätt intill, och strax därpå kom Fia in på samma vis!

Att under en hel natt få sova helt och hållet ostört var magiskt och att dom sedan bara tassade in utan att skrika etc för att sedan krypa ner tätt intill är helt fantastiskt! Jag har dock inga förhoppningar på att detta ska fortsätta varje dag, men det kanske är nu det vänder??

Det var två glada flickor som gick upp och klädde på sig när jag väckt dom och sprang glada in på dagis! Förstå deras glädje när snön också låg kvar idag! Mamman not so much, och det fortsätter bara snöa? Men ska det vara snö nu får det tametusan ligga kvar ett tag också!!❄️

Loading Likes...

14 reaktioner på ”Drömmer jag?

  1. Vad skönt att du fick mer sömn inatt det gör ju så mycket. Mysigt när de kommer och lägger sig brevid. Håller med dig angående snön blivit vitt på marken här med 🙂

  2. Men så skönt att få sova ordentligt. Det gör så stor skillnad på hur pigg man är. Hoppas att det håller i sig. Här har det också snöat och jag är så glad över snön. Vill att den ska ligga kvar ett tag till nu faktiskt. Hoppas på att kunna åka pulka med barnen, 🙂

  3. Jag tycker det är tillfredsställande att sortera tvätt på något vis. Det är avkopplande ? Skönt att barnen redan sov. Kanske är jobbigt med en valp som gnyr på nätterna, men de är ju så söta! ?

  4. Låter helt underbart. Visst är det helt magiskt att få lägga sig i nybäddade sängar…och att få sova bra en hel natt är ju också smått magiskt. Att få kombon är riktigt lyxigt ?

  5. Alltså wow wow wow, känner igen känslan från när My sov en hel natt i sin egna säng för första gången. Nu får jag den där lyckokänslan när hon iallafall sover till 23 innan hon skriker ? Unnar en all framgång i världen ?

  6. Men så härligt för dig att äntligen fått sova bättre! Hoppas på en bra dag nu då. Lät som att du hade en härlig kväll.
    Håller med dig, inte lika lycklig över snön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *