En tur till arbetsterapeuten

Hej finisar! Har ni sovit gott? Saga vaknade igår med nattskräck som varade mellan 21 och 21.30. Sen sov båda hela natten, medan jag själv sov som en sardin och inte bra alls😅 Det är inte alls lätt att sova med vilda barn i sängen🙈

Vi gick upp vid 07.30 och åt frukost tillsammans innan det var dags att göra sig iordning inför dagens bestyr. Klockan 9 lämnade vi Fia på dagis för att sedan bege oss till arbetsterapeuten jag och Saga. Det gick fort och vi vart snart klara. Det första han nämnde var att man måste kolla allt för att se om det är någon rutin etc som behöver ändras tex så man inte missar något bara för man går direkt på ett täcke, men när han läste journalen så såg han att vi redan gjort allt, och vart i kontakt med BVC flera gånger och sa därför att vi inte behövde göra något mer. Han beställde därför ett tyngdtäcke direkt och denna gång ett 4 kilos! Så om ett par veckor får vi hem täcket och ingen är gladare än jag och Saga!🙌🏼

Nu är Saga också lämnad på dagis och jag ska jobba! Hoppas ni får en fin dag!🌸

Loading Likes...

14 reaktioner på ”En tur till arbetsterapeuten

 1. Härligt att ni har fått ett tyngdtäcke!
  Vi fick ett till vår son som har atypisk autism och adhd och det fungerade faktist jätte bra för honom!
  Tänk att så “lätta” medel kan fungera så bra!

  Hoppas du får en fantastisk dag!
  Kram kram

 2. näe att sova med vilda barn kan jag tänka mig inte är så lätt, har inga barn själv, men två katter, som älskar att busa och vara väldigt vild om nätterna. Dom brukar jaga varandra runt hela lägenheten, sen komma in springande i sovrummet , och flygga över en och hoppa på en mitt i natten ibland haha. 😂❤

 3. Nattskräck är Inge roligt alls. Ja jag vet hur det är att sova bredvid en vild unge och ens egen sömn drabbas och störd. Vad skönt att han beställde ett täcke till henne och vad skönt att ni kommer kunna få sova ordentligt då

 4. Usch så jobbigt med nattskräck, håller tummarna att ni båda får sova bättre inatt! Va skönt att få tyngdtäcke utskrivet för Saga, har hört en massa bra om det ☺️

 5. Hoppas täcket hjälper så hon får sova ut & inte få mardrömmar längre. Dubbelt så läskigt med mardrömmar när man är lite ju. Hoppas dagen idag har varit bra för er allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *