Plötsligt händer det!

Hej finisar! Minns ni att jag pratat om Sagas dåliga sömn? Jag vet inte vad som hände men inatt sov hon, hela natten utan ett enda uppvak och utan drömmar! Jag fattar verkligen ingenting men ni kan ju gissa om vi båda var pigga när vi vaknade😄

Helt fantastiskt och sååå välbehövt för henne. Sofia som sov hos mina föräldrar har dock inte sovit tusen men det gör hon alltid hemma så nu hoppas jag bara båda två sover lika gott inatt❤️

Vi ska snart ta och hämta Fia och resten av dagen blir lugn. Vi ska baka lite och bara mysa och göra oss redo för en ny vecka!💞

Loading Likes...

7 reaktioner på ”Plötsligt händer det!

  1. Åh vad skönt. Sömnen styr lite ens liv och när de sover bra, barnen, blir man ju så lycklig. Hoppas natten inatt blir bra. Och annars vet ni ju att det ändå fungerat inatt och att det kommer kunna hända igen 👍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *