Ett break i vardagen

Wohoo! Vi är ju världens Ullared-fans, ni som vet, ni vet, och nu är det dags igen! Vi är ju där minst två gånger om året och summorna som spenderas ska vi inte tala om, men det är faktiskt nästan bara saker som behövs! Och presenter etc. Så nu är årets första besök bokat och i slutet på mars är det dags!

Ska vi bli ett så skönt break i vardagen, en liten morot att se fram emot. Listan är redan skriven så nu är det bara räkna ner dagarna! Det roligaste är att tjejerna är precis lika taggade om inte mer, och en av deras fröknar är precis som vi så vi pratar alltid Ullared när någon av oss vart där? Har ni vart där någon gång??

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Ett break i vardagen

  1. Så kul att ni ska åka till Ullared och har bestämt ett datum för det. Jag var där senast i höstas och det finns ju så himla mycket bra där. Innan besöket i höstas är det minst tio år sedan jag var där sist. Jobbar lite på att få med mig mannen dit någon gång i år. Smidigt att kunna beta av lite presenter och andra behöversaker.

  2. Älskar Ullared. Har varit dit 3gg men skrivit lista 1 gång. Insåg snabbt att det var svårt att följa den ? jag har önskat mig en Ullareds resa dit då jag fyller 40 (fyller 35 i mars) med boende och ett Fett konto?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *