Bebisuppdatering

Som ni vet fick vi den 29/1 valpar och ut tittade två underbara små tikar! Mamma Grace var lika duktig som vanligt!❤️ Tyvärr klarade sig inte den förstfödda tiken (Sweet Mini’s C You Again Sometime) och vi har vart förkrossade här hemma, men tyvärr är det ju naturens gång ibland och man får försöka tänka att det var meningen att det skulle bli så. Det är inte alltid roligt att ha kennel men någon gång måste ju vara första tyvärr.

Den andra lilla tiken heter med stamnamnet Sweet Mini’s ‘Caus I’m Beautiful och kallas Chloé. Hon hade en födelsevikt på 110g och väger idag 192g!😍 Min fina lilla tjej❤️

Kenneln är registrerad i SKK och vi finns på både instagram och Facebook under Sweetminiskennel

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Bebisuppdatering

  1. Nej men gudars …. Åhh va underbar så fin n
    En kompis till fick två killar men det gick samma där . Lite otäckt men ja samma m vanliga bebisar ibland är det ju meningen
    Grattis till lilla Cleo

  2. Tycker att du resonerar himla fint om det som inträffat. Har själv fött upp djur av olika slag och alla ungar och valpar har inte alltid klarat sig. Men det ska bli kul att följa den tik som är i livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *