X antal timmar senare

Ja, nu är det x antal timmar senare och jag är totalt slut, så ni kan ju förstå hur trött Grace är! Jag ställer alltid in mig på det värsta så man är beredd, men allt gick bra och ut kom två perfekta, vita små tikar!😍 Kärlek! Grace är som vanligt världens duktigaste och tar så väl hand om dom!

Saga har fortsatt feber och blir hemma imorgon också, så får vi se hur fredagen ser ut. Fia var så duktig hela dagen själv på dagis och var så glad när hon kom hem! Mitt hjärta!❤️ Nu sover Fia, Grace ligger med sina bebisar och jag och Saga kollar på Bolibompa med katten. Blir en tidig kväll idag dock, är helt slut efter idag! Hoppas ni haft en mysig dag🌸

Loading Likes...

5 reaktioner på ”X antal timmar senare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *