Tack och lov för vabb!

Hej finisar! Alltså senaste dagarna har gått i ett i och med flytt, vilda barn etc så fokus har legat på att få ihop vardagen. Igår natt blev Saga sjuk och på en timme hade hon 39.5 i temp, huvudvärk hela natten och ville kräkas, men var som vanligt på dagen igår. Men idag får hon vara hemma och kurera sig så får hon gå imorgon om det inte ändras något. Hur som så kom denna vabbdag perfekt då jag vaknade av att Grace inte alls var som vanligt. Dels hade hon bajsat överallt inne och hon gör aldrig något inne, hon hade röjt runt och dels så låg hon i tjejernas soffa! Vi gick ut direkt men hon kissade precis utanför dörren och sen ville hon in på stört igen, så jag förstod ju att vi var igång! Tempen hade gått upp till det normala så vi har missat sänkningen denna gång, men den måste kommit inatt!

Fia är lämnad på dagis iallafall och mamma och syrran är på väg hit för att hjälpa med Saga, men här blir jag fast tills hon är klar! Håll tummarna för att allt går bra!❤️

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Tack och lov för vabb!

  1. Det verkar var ett virus som går överallt just nu.. En del blir sjuka i flera dagar och andra går det över på bara nått dygn. Här hemma har vi haft magsjuka på besök? spännande med valpar, ?

  2. Åh då har det varit fullt upp. Tråkigt att hon var dålig men skönt att de verkar vända snabbt, hoppas hon är tillbaka imorgon.
    Åh spännande, de är bebisar på G antar jag? Lycka till <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *