My god YAS!

Godmorgon fina ni! Idag vaknade vi upp i vanlig ordning. Jag skulle duscha men insåg att det var för på vattnet igen så vi har för tillfället inget varmvatten? Gjorde oss iordning iallafall och åkte till dagis. Det var två glada men extra kramiga tjejer jag lämnade och efter dom vinkat så satte dom sig och ritade❤️

Själv är jag hemma med hunden. Hon har haft lite förvärkar men har inte haft någon temperaturdipp och är just nu bara nere på 37.2 så inga valpar inom de närmsta 12 timmarna. Jag pratade med hyresvärden och ska strax gå ner och hämta ut nycklarna, för nu får vi flytta in!! Så oerhört skönt och jag hinner det mesta idag när tjejerna är på dagis?? Ska bli så galet roligt och tjejerna kommer få en riktig överraskning när dom kommer hem!?

Hoppas ni får en fin fredag?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *