En roadtrip

Igår överraskade tjejernas morfar med att hela familjen skulle åka på roadtrip. Vi visste inte vart vi skulle men vi satte oss i två bilar och så följde vi efter. Färden gick mot Stockholm och slutade på Naturhistoriska! Väl framme blev det först bio på Cosmonova och sen en tur på museet. Vi har vart där förr och så har tjejerna skött sig exemplariskt, men denna gång slutade smått kaotiskt?

Ingen satt still när vi kollade på filmen och kollade max 5 minuter sammanlagt.. Inne på museet skulle det bara springas och kollade inte alls som förra gången. Men det var roligt ändå så klart, men där och då kände jag bara att detta gör vi inte om förrän dom är 15? Herregud vad slut jag var..

Vi avslutade dagens utflykt med middag på Pizza Hut och på vägen hem somnade båda tjejerna. Klockan var ändå 19 så det gjorde inget men det är inte alla gånger dom fortsätter sova när dom lyfts ur, men denna gång sov båda sig igenom både bilresa, överlyft till vagn och sen till sängen, så det var skönt!??

Loading Likes...

6 reaktioner på ”En roadtrip

  1. Haha men oj.. 😀 Vad roligt att bli överraskad på det sättet! 🙂 Jag överraskade tjejerna här i veckan, då deras pappa kom hem lite sådär spontant för en natt.. 🙂 Men den 29:e ska jag köra till Stockholm för att hämta hem honom, så ska vi kanske få träffa min pappas kusin med för första gången.. 🙂

  2. Hehe, jag ser precis framför mig hur kaosigt det var men så roligt att morfar överraskade med en utflykt. Hehe om 15 år. Ni är nog på’t igen när barnen större. ? Vi var på naturhistoriska i somras. Det är ett riktigt roligt ställe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *