När huvudet inte vill

Alltså gårdagen.. Jag gick med spänningshuvudvärk hela dagen och jag som inte tycker om att ta mediciner i onödan försökte ju vila när jag kom hem. Om det hjälpte? Inte alls.. Det slutade med att jag låg där med migrän, totalt bortdomnad och med halv syn. Jag som inte haft migrän på länge😣

Tack och lov så var tjejerna så trötta efter dagis så vi tog en dusch och kröp ner tidigt för att sedan somna alla tre. Vaknade upp imorse av klockan som ringde och migränen var betydligt bättre, men man känner ju långt efter.. Idag valde jag dock att åka till jobbet ändå för här är det så galet lugnt så jag får vila huvudet iallafall.

Ikväll har vi lägenhetsvisning så jag hoppas tjejerna orkar hålla sig vakna tills dom gått🙈

Loading Likes...

21 reaktioner på ”När huvudet inte vill

 1. Usch! Jag lider också av spänningshuvudvärk och det är verkligen FRUKTANSVÄRT. Jag tar inte heller medicin när det sker då huvudvärkstabletter och dylikt inte fungerar på den typen av huvudvärk för mig. Gör det för dig om du skulle ta?

 2. Fy det är så hemskt att få migrän! Jag vågar inte chansa på att huvudvärk går över bara av att vila, för utan en tablett kan den förvärras till migrän. Hoppas att lägenhetsvisningen går bra! 🙂

 3. Har aldrig haft migrän, men de som har haft det säger att det är fruktansvärt. Glad att jag slipper det, Skönt att ni kunde sova alla 3 och att ni vaknade pigga i morse.

 4. Åh fy, migrän är ju så gräsligt!
  SKönt att tjejerna var villiga att vila med dig!
  Hoppas huvudvärken släpper helt och det dröjer många många månader innan du får så ont igen!!
  Kram kram

 5. Känner hur ont det gör i mitt huvud bara du skriver ordet migrän.
  Jag vet hur du har det när attackerna kommer och ja, det håller i sig ibland i flera dygn efteråt.
  Spännande att ni ska visa lägenheten!

 6. Usch migrän är verkligen det värsta, har det ofta. Skönt att tjejerna också var trött då så ni fick sova. Bra att det är bättre iallafall. Lycka till med visningen!

 7. Gud så jobbigt med migrän 🙁 hujja ja brukar ha spänningshuvudvärk o de sitter i hela ryggen huvudet asså man dör typ av smärtan 🙁 hoppas att du mår bra nu och att du får en fantastisk dag puss och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *