En dag i Solna

Hej finisar! Hoppas ni haft en mysig helg! Det har vi verkligen haft❤️ I fredags hade vi fredagsmys jag och tjejerna och i lördags sov dom hos mina föräldrar och hade lite egentid med dom! Jag och syskonen var nämligen i Solna och hade lite egentid vi med.

Brorsan och syrran fick i julklapp att vi skulle åka iväg och sova på hotell och äta gott, så det gjorde vi. Vi bodde på Quality Hotel vid Mall of Scandinavia, shoppade lite smått, spelade i spelrummet, åh gott, och hade trevligt! På hotellet hade vi badkar så jag tog ett långt bad på kvällen och läste lite, så oerhört skönt. Jag älskar att bada och har alltid badat mycket, men sen vi flyttade så har vi inget badkar så jag njöt till fullo!🙌🏼

På hotellet kikade vi på film och åt lite gott innan jag slocknade😂 Trött småbarnsmamma! Vid 9 gick vi upp och åt en stadig och väldigt god frukost innan vi begav oss hem igen. Syrran skulle till jobbet så vi åkte till föräldrarna och jösses vad jag saknat mina stjärnor!❤️ Dom hade i lördags vart i bygdegården och dansat ut julen, träffat tomten och haft så roligt! Vunnit priser hade dom också gjort😍

Igår blev det en lugn dag med en skön power walk i solen, och på eftermiddagen var vi hem till min moster och fikade. Kvällen var lugn och vi la oss ganska tidigt för att orka med nya veckan! Hoppas ni också haft det mysigt😍

Loading Likes...

8 reaktioner på ”En dag i Solna

  1. Jag tyckte väl att det var trappan upp till Friends Arena som jag såg i din instagramstory. Vad fint med egentid, och hotellövernattning! Jag har själv bott där många nätter och trivs verkligen på det hotellet 🖤

  2. Men vilken härlig helg 😍 Jag drömmer om att besöka MOS så jag är lite avis haha. Men skönt att få hotellfrukost och lite egentid ❤️ Vi hade då ingen sol igår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *