Bara vänta och se..

På vårt dagis har vi en app där allt sker. Både att sjukanmäla, friskanmäla, fröknarna kan uppdatera om något fattas i lådorna, skriver om barnens dagar, och man kan följa de saker dom gör och vad just den saken gör för barnens utveckling. En helt fantastisk app med andra ord!

I appen finns en blogg man kan följa och det gör jag dagligen för att se vad som skrivs. Det kan vara allt från dagen, matlista, om något händer etc, och idag plingade det till i mobilen på jobbet och bloggen var uppdaterad;

Vi har fall av vattkoppor så håll utkik efter prickar!

Yay! Tjejerna har inte haft vattkoppor än och jag ser inte alls fram emot att det kanske är dags ? Även om det på ett sätt vore bäst om det kom nu, och inte sen eftersom dom fortfarande är så små! Själv hade jag bara 4 prickar som barn och jag kan bara hålla tummarna på att tjejerna får det lika lindrigt när det väl dyker upp! Har era små haft? Era bästa tips för att lindra??

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Bara vänta och se..

  1. Hoppas verkligen att ni klarar er från vattkoppor inte kul, men vilken bra app som ni har på dagis där man kan följa allt.
    Tekniken går framåt annat när jag var liten 🙂

  2. Här är vi väldigt osäkra på vilka barn som haft det . De lekte med barn som hade det o ändå fick ingen . Den minste hade oxp typ 5 prickar som de trodde va vattenkoppor så ja
    Nu e de större så hoppas det inte får det nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *