Helgen är kommen!

Hej fina ni! Äntligen är helgen kommen! Dagen de flesta väntat på?? Det är något magiskt med just fredagen tycker jag. För oss har helgen alltid betytt mys i vår familj, och det har ju jag och tjejerna fört vidare också. Att äta lite god kvällsmat, kolla på film tillsammans och äta lite gott. Bara vara tillsammans!❤️

Idag ska vi ha fredagsmys jag och flickorna, och tjejerna har redan bestämt lejonkungen till kvällen. Kvällsmat är jag lite kluven över, kanske potatisgratäng med vegbiff och en god sås? Vad ska ni äta idag?

Ska försöka packa lite inför flytten i eftermiddag också och imorgon ska vi iväg, men mer om det får ni veta imorgon!?

Så här såg myset ut förr, och även nu❤️

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Helgen är kommen!

  1. Den där fantastiska fredagskänslan är en av få saker jag faktiskt saknar med att jobba! I och med att jag pluggar 24/7 och sambon jobbar helger infinner sig aldrig den där känslan på samma sätt längre vilket känns lite trist.

  2. herregud vilket gosigt mys! Lejonkungen, den var länge sen jag såg, blir toppenmys ikväll då <3 Jag har precis gjort en matlåda att ta med till jobbet… sallad, fjärilskottlet, keso och ostsås, ätes kall 😉

  3. Vilken härlig tradition med fredagsmys! Här hemma ska sambon och sonen äta fläskpannkaka och jag ska äta något med fisk?
    Sä sjukt söt bild! Så mycket kärlek

  4. För en gång skull har jag också helg och kan hålla med, annars jobbar ju mycket helger ju. Men era helger låter så mysiga!!
    Maten lät inte fy skam, jag vet inte riktigt vad vi ska äta ännu.

  5. Jag fnular på att helsteka fläskytterfilé i ugnen idag med antingen rotfruktsgratäng eller vanliga rotfrukter i ugn. Eller kanske en råraka med rom, dill och gräddfil. Potatisgratäng var det år och dar sedan jag åt – det är så gott! När flyttar ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *