Växer så det knakar

Alltså jag tycker alltid jag handlar saker till tjejerna, och inget onödigt då utan saker som hela tiden behövs. Tjejerna växer så det knakar och behöver hela tiden nya kläder och skor. I vintras behövdes nya vinterskor och overaller, nu behövs nya fodrade gummistövlar, gummistövlar, fodrade regnoveraller och regnkläder? Allt detta köptes nytt för inte alls länge sedan och nu har dom redan vuxit ut det?

Nu har jag iallafall köpt nya fodrade gummistövlar, det var viktigast nu. Ska kika på regnoverall också för någon vinter verkar det ju inte bli, så lika bra att införskaffa direkt. Just regnoverall har jag uppskattat enormt, och även fröknarna på dagis, så det klara vi oss inte utan! Dessutom behöver man ju alltid dubbelt av allt, dom har ju ingen att ärva av som om dom hade haft en storasyster!?

Handlar ni också hela tiden? Det är ju inget konstigt i och med att barnen växer hela tiden, men tycker dom växer så det knakar?❤️

Loading Likes...

12 reaktioner på ”Växer så det knakar

  1. Det är ju (kan jag tänka mej) roligt att handla nytt till tjejerna men dyrt! Finns det inga “bätre beg” sidor där man kan fynda? Jag tänker att dom man har på dagis kanske inte måste vara nya? Hoppas ni alla mår bra och börjar komma in i vardagsrutiner <3

  2. När barnen var små kändes det som att man handlade jämnt då de växte ur allt. Här har vi haft turen med att ha äldre syskon men årstiderna har inte riktigt stämt med kläderna eftersom de är födda olika tider på året.

  3. Har inga barn, men kan tänka mig det lätt blir så med tanken på att dom ständigt växer som du skriver. färgen på stövlarna var ju verkligen snygg ?

  4. Nu har jag inga egna barn, men jag kan tänka mig att det blir väldigt mycket som behöver införskaffas under de år då barnen växer som mest! Och som du säger – det är ju något smidigare att ha ett äldre syskon som man kan ärva av än att ha två jämngamla : ) Min önskan sedan jag var liten har förresten varit att få tvillingar en dag! Vi har det i släkten så jag hoppas att det kanske är genetiskt och att jag har turen att lyckas få det jag också en vacker dag!

  5. Man handlar aldrig onödigt till barnen.. Det är vad jag säger till mig man iaf ?? jag älskar att shoppa till barnen, ibland sånt dom också klarar sig utan också ? men visst blir det en hel del när dom är små.

  6. Har ju inga barn som växer men jag är duktig ibland & shoppa när jag rensat lite i garderoben sånt jag inte använder mig av elleer förstår inte att jag köpt ett visst plagg xD Gulliga rosa stövlar 🙂

  7. Jag tycker verkligen ALDRIG att Lilla My växer. Hon har haft storlek 98/104 i snart ett år och det är samma sak med hennes skor… Lyllos oss antar jag? Med Frank däremot är vi redan inne i storlek 86 som My hade när hon var ett. Så där avverkar vi kläder på löpande band! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *