Tillbaka till verkligeheten

Idag var det dags att återgå helt och hållet till verkligheten igen. Tjejerna var sååå duktiga imorse när vi gick upp och jag hade förberett mig så gott jag kunde på att lämningen skulle bli katastrof med två storgråtande små hjärtan, men i och med att jag förberett dom så var dom bara glada! Jag följde med in och så la vi i kläder i deras låda tillsammans, och sen följde dom med till dörren, kramades hårt och pussades, och sen skulle dom precis springa in när Saga vände sig om och sa “jag älskaj dej!”😭❤️ Mitt stora lilla hjärta!!

Dessa lämningar är det bästa jag vet för då kan jag jobba i lugn och ro, och även om jag vet att dom alltid blir glada en stund efter man åkt så känns det bättre i hjärtat att lämna när dom är glada❤️

Hoppas ni också fick en bra start på dagen!🌸

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Tillbaka till verkligeheten

  1. Vad fina dem är! Ja kan tänka mig att det både känns bättre och är lättare när lämningen går bra och när de inte gråter. Det gör ju så ont att höra barn gråta och speciellt av saknad. 🙂

  2. Det är så som du skriver är lämningarna bra så kan man jobba i lugn och ro om inte så mår man verkligen inte bra att lämna sina barn och åka till jobbet om dom gråter det skär i mamma hjärtat. Vad söt hon är som säger jag älskar dig =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *