Tacksam för allt!

Hej fina ni! Fredag idag och klockan 13 får jag äntligen helg! Det blir en rolig helg för vår del, bestående av utflykt imorgon (vlogg kommer), och kalas samt eventuellt Leos med kompisar på söndag!

Idag är tjejerna med min familj och jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för att vi har dom. Dom ställer alltid upp, finns där oavsett vad, busar med tjejerna precis som dom ska, ger trygghet och överöser med kärlek. Mina föräldrar är definitionen av världens bästa mormor och morfar!

Idag ska dom åka till Leos och busa av sig, och som dom längtat! Tack för att ni alltid finns där för oss, vi älskar er mest❤️

Loading Likes...

13 reaktioner på ”Tacksam för allt!

  1. Så skönt när man har det stödet från familjen och själv kan få lite tid att bars göra det man själv vill. Kul för dem att gå på Leos också, riktigt roligt ställe att leka sv sig på.

  2. Ja det är tacksamt med familj dom ställer upp, mina föräldrar tar killarna här mycket och det är guld värt. Och inte minst att barnen och mormor och morfar får sån fin relation till varandra, det är lycka

    1. Men så roligt för dom att komma iväg till Leos och få busa en massa! Va underbart att få hjälp från föräldrarna, har inte barn än men är nära mina föräldrar så är helt säker på att dom kommer vara fantastiska morföräldrar i framtiden❤️

  3. Det är så fint att ha backup i form av familj och annat när barnen är små och växer upp. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan Fredriks familj, och min mamma. Bara att de får fler förebilder och folk de längtar efter och ser fram emot att träffa. Kram fina ni!

  4. Gud så mysigt med en utflykt gumman 🙂 sånt behövs ibland. Vi har ganska milt väder här så kanske blir en utflykt i helgen med hundarna 🙂 sånt bara älskar jag och ja jag måste ha med mig kameran då 😉

  5. Så härligt med planer till helgen ! Här är det inga planer alls just nu ! Vilket också är skönt ibland 🙂 så roligt för barnen att åka till Leos , det gillar mina barn med 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *