Välkommen 2020!

Helt galet, ännu ett år har susat förbi och jag vet knappt vart tiden tagit vägen! Vi avslutade året med bloggkrångel och feber för Fia, men jag hoppas vi kan starta året med andra förutsättningar! Jag har så höga förväntningar för 2020 och jag vet att detta år kommer bjuda på mycket!

Jag har inte haft några nyårslöften, för de bryta bara iallafall, men jag har lovat mig själv att ta bättre hand om mig själv. Jag sätter alltid mig själv i sista hand och nu blir det ändring på det.

Jag ska fortsätta satsa på mitt bakande för jag vill verkligen utvecklas ännu mer! 2019 tog mig framåt massor, så vad kan 2020 ge mig?!? Vi ska även ha valpar i februari och vi flyttar även till ny lägenhet!

I höst blir det syskonförsök och tjejerna fyller 4(!!!) år! Detta år kommer bli fantastiskt, och det är vårt år!❤️

Loading Likes...

15 reaktioner på ”Välkommen 2020!

  1. Det är väldigt svårt att sätta sig själv först när man har barn men ack så viktigt. Det är ett av mina mål gör detta år, att ta bättre hand om mig själv. Önskar er ett underbart 2020 ❤

  2. Jag har precis samma mål och löfte för 2020 som du har – att bli bättre på att ta hand om mig själv. Det blir ju väldigt lätt att man lägger all sin energi och fokus på att de runt omkring skall må bra, men om man inte har hälsan själv är det ju svårt att vara en stöttepelare i det långa loppet. Jag håller tummarna för att vi båda lyckas hålla vårt löfte! God fortsättning <3

  3. Svårt att sätta sig själv först faktiskt men man borde ju ta hand om sig själv också. Du fixar säkert absolut det du lovar dig själv detta år 🙂 Grattis också till ny lägenhet! Gott nytt år!

  4. Jag måste också bli bättre på att ta hand om mig själv. Det är så lätt att glömma att man måste ta hand om sig själv och lyssna på alla signaler som kroppen ger en. Så spännande att ni ska flytta, hoppas att flytten går bra för när det är dags 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *