När John blund kallar..

Jag borde egentligen sova nu, men ikväll är en av få kvällar som jag inte riktigt kan somna. Jag blev inbokad imorgon men avbokades strax därpå så vi får se vad morgondagen bjuder på. Jag har dock inte vart inbokad på jobb en enda dag denna vecka men får fullt betalt ändå, så jag klagar inte!

Denna dag har mest bestått av mys och fix. Idag är det en månad kvar till flytten och massor att stå i vad gäller det, så en hel del av denna dag har gått åt till just det. Imorgon ska jag köpa fler kartonger och successivt få bort allt i lägenheten så flytten blir smidig. Extra smidigt blir det ju dock i och med att vi flyttar till huset mitt emot🤷🏽‍♀️

Tjejerna har vart så duktiga hela dagen och även när vi sprang in på affären en snabbis. Saga gick runt med en liten kundvagn och Sofia hjälpte till att skanna allt. Lyckan när dom sedan får ge sina klubbkort och får en korv i kiosken gör ju hela besöket ännu bättre🙌🏼 Mina stora, duktiga flickor❤️

Kvällen har vart relativt lugn, eller ja, så lugnt det kan vara med två treåringar😅 Efter maten blev det ett bad och sedan krypa ner i sängen efter kvällens måsten. Båda somnade på mina armar tätt intill och jag låg kvar en längre stund och bada njöt❤️ Nu är det snart sovdags för mig också. Sov gott fina ni💞

Loading Likes...

7 reaktioner på ”När John blund kallar..

  1. Vilken lyx att få fullt betalt fast du inte varit på jobbet. Det hade inte jag tackat nej till, hehe. Vad jobbar du med? Så mysigt att flickorna somnade på dina armar så där. Vad smidigt det gick i affären, skönt ju. 🙂

  2. men så lämpligt med en så nära flytt, så blev det för mig när jag flytta från min etta, till en tvåa också. då flytta jag bara en port bort haha, det var fruktansvärt smidigt så med flytten då ju 🙂 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *