2019 lider mot sitt slut

Sista dagen på 2019 och jag ser fram emot ett nytt år. Ett nytt år att skaffa fler minnen med mina hjärtan, ett år att utvecklas själv och ett nytt år att uppnå sina mål. Men först, summering av 2019.

Detta år har vart en enorm berg-och-dalbana, bokstavligen. Jag har haft enormt mycket motgångar, och så fort jag haft lite medvind har det vänt och slagit tillbaka direkt efter. Jag har hamnat på botten och kämpat mig upp och försöker se årets motgångar som stärkande för mig, något som fått mig att växa. Och det har det! Men mitt upp i allt så var det jobbigt. Jobbmässigt har det vart jobbigt men med vilja av stål så vet jag hur man gör för att komma framåt, och det gjorde jag.

Sommaren bjöd på massor med roligheter. Spa, syrrans student, min 25-årsdag, kryssning, gröna Lund, Skansen, parken zoo, ja allt vi gjort. Vi avslutade sommaren på topp med en efterlängtad resa till vårt favoritställe – Rhodos! En fantastiskt mysig vecka fylld med glädje och kärlek. Dagen efter fyllde världens finaste tjejer tre år, och vilken dag dom fick! Helt fantastiskt!❤️

Tjejerna har verkligen haft ett spännande år dom med. Att som liten gå igenom olika faser i livet är inte lätt alla gånger och jag trodde nog att 2-årsfasen i början på året inte kunde bli värre, tji fick jag. Treårstrotsen var värst och har knäckt mig en hel del vill jag lova, men kärleken övervinner allt och vi har nu tagit oss ur det värsta! Tjejernas utveckling detta år är helt otrolig och jag kunde inte vart stoltare! Det slår mig gång på gång hur stora dom faktiskt blivit. Trots sin låga ålder så är dom så fantastiska, snälla, roliga, skämtsamma, duktiga och bara helt underbara. Dom pratar och sjunger på engelska, räknar till 20, pratar som stora flickor (Fia sa tex idag; Mamma titta så ska jag göra något coolt!)!

Vi firade i höstas ett år som blöjfria och ett år utan napp! Även 2 år utan välling. Från att ha haft enorm respekt för vatten och inte velat vara i pool så mycket till att kasta sig ut utan att förvarna (med armpuffar så klart) och nu älska vatten! Tjejerna har tävlat för första gången med hästarna och fått både rosetter och priser! Dom är så fantastiskt duktiga mina små tjejer och jag är stoltast i världen!

Nu ser vi fram emot ett nytt år med bara massa kärlek, skratt och glädje, personliga utvecklingar och framgång! GOTT NYTT ÅR FINA NI❤️

Loading Likes...

7 reaktioner på ”2019 lider mot sitt slut

  1. Fina minnen du delar med dig av. Trots motgångar finns det alltid fina saker där bakom. Alla minnen med barnen men sin egen utveckling bör inte glömmas bort. Önskar dig ett fantastiskt 2020 ❤

  2. låter som du har skapat den fina minen 2019 trist med motgångar men det är det som gör en starkare i bland <3 hoppas att du får ett bra 2020 så du kan skapa fina minen med dina tjejer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *