Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Det var bara för mysigt

Hej finisar! Igår var vi på bio alla tjejer i familjen. Vi såg nya Frost och på riktigt, den var såå bra! Jag älskar ju Disney och tjejerna lika så, så alla var så taggade! Tjejerna gick in i Frost-mode och hade sina Elsa-klänningar på sig. Under filmens gång satt dom som ljus, men mot slutet började dom prata som dom gör i filmen och skulle ner till skärmen, så jäkla söta! När filmen var slut stod dom nere bland människorna och dansade och sjöng både Let it go och Slå dig fri? Alla tittade beundrande! Mina små teaterapor❤️

Det blev kvällsmat på Amore efteråt men jösses så mätta vi var efter. Vegansk kebabtallrik blev det, den bästa (förutom hemlagat så klart) och tjejerna fick klubba av personalen efter maten.

Väl hemma blev det myskväll med film och tjejerna somnade på två röda. Mamman likaså? Dock har vi i två dagar nu haft sovmorgon och vaknat klockan 9, så jag klagar inte! Idag blev det en lugn morgon. Vi tog med hunden på promenad i stormen och sen hämtades vi upp av tjejernas mormor. Vi handlade lite inför nyår och hämtade sedan upp min morfar för att åka på brorsans hockey. Matchen slutade tyvärr med förlust!

Efter tvättade vi bilen och sen blev jag avsläppt hemma. Jag jobbar imorgon så tjejerna sover hos mina föräldrar för att slippa gå upp så tidigt. Men först ska bilen lämnas in 07.25? Nu är det sängläge för denna mamman. Hoppas ni haft en mysig helg❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *