Dan före dan

Godmorgon finisar! Helt galet att det redan är 23 december! Man går och väntar, planerar och fixar inför jul och sen är det helt plötsligt dags och dagen är över på ett kick känns det som! Så trist tycker jag! Jag älskar julkänslan och allt som hör till, och jag pyntar alltid tidigt för att få den där riktiga julkänslan, och när julen är slut vill jag ha ut det för att sedan fokusera på nyår??

Nästan allt är klart inför morgondagen. Jag lämnade tjejerna hos mina föräldrar klockan 7 imorse och är på jobb just nu. När jag kommer hem ska vi baka det sista inför imorgon, göra ägg, fixa gravad “lax”, hem till moster för att mysa med katten som vi är kattvakt åt och mysa på uppesittarkvällen❤️

Vi är inte många på jul men firar alltid hos föräldrarna, och i år är det mormor och morfar som kommer, moster ska utomlands denna gång. Men vi blir ändå 9 pers och det är alldeles lagom tycker jag. Kalle klockan 3, julmat i lugn och ro, barnen som leker och tjoar, julmusik i bakgrunden, värmen som fyller huset, glädjen och lyckan i barnens ögon, och spänningen inför när tomten kommer! Hos oss dricker vi inte alkohol, för enligt mig ska alla ha en vit jul om det finns barn med i bilden, så här blir det julmust för hela slanten! Åh vad vi längtar tills imorgon!❤️

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Dan före dan

  1. Låter som en underbara jul vi firar med familjen bara dricker inte alkohol annars heller med på jul ska man apsolut inte dricka då det är barnens högtid ❤️ god jul på er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *