Jag ger upp

Alltså denna treårsfas! Dom är i full gång hela tiden, inte en lugn stund! Idag skulle vi till Erikslund snabbt bara för att köpa sista julklapparna och det går bara inte. Dom är oftast glada men det är ingen som lyssnar för fem öre! Funderar på att byta namn på dom så dom åtminstone kollar på en och undrar varför man säger annat namn?

Vidare hem sen och där dumpade vi av mamma och Sofia och så åkte jag och Saga till Hälla för att handla lite inför helgen, hämta gran till stallet och sen köpa julklappar till djuren. Det är en dröm att gå med en, men idag var Saga inte alltid så medgörlig ändå, men förstå semestern att bara ha med en tvilling? Bara en att hålla koll på, bara en tjata på, ingen som triggar igång en massa bus med syrran och oftast går dom så fint då!

Nu är vi hemma iallafall och Sofia har haft ett stort utbrott och somnade nyss i min famn. Blir en lååång kväll.. Ska börja med kvällsmaten nu iallafall så sen blir det mys med Saga då om inte hon också somnar?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *