Dags för lite egentid

Jag är inte den som behöver egentid på det sättet som många andra verkar behöva, utan för mig räcker det med någon gång ibland. Som att jag och moster gick på Maxi i 2 timmar i helgen! Nu är det dock dags för en genomgång av kroppen, och imorgon ska jag på massage! man bär ju hela tiden barn och inte alltid blir det på rätt sätt heller så det tar ju på kroppen, och i och med jobbet också klart.

Ska bli så galet skönt att få gå igenom hela kroppen och knäcka till det som behöver knäckas till, samt knåda till mig så jag blir lite mjuk igen😅 Var alldeles för länge sedan nu! Brukar ni gå på massage?

Denna dam är så mjuk i kroppen så där behövs ingen massage för att mjuka upp 😂

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Dags för lite egentid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *