Mysiga traditioner

Jag älskar traditioner såå mycket och speciellt våra så klart! Idag hade vi vår årliga julpyssel-kväll med dom bästa, men tyvärr fattades syrran!🎅🏼 Vi åt god mat, fika, bakade pepparkakor, pysslade och hade så trevligt!

Julmusiken i bakgrunden och så lite glögg på det! Imorgon flyttar nissen in hos oss och vi har bakat minipepparkakor åt honom som väntar, samt ett litet minipepparkakshus! Det var två trötta damer ikväll när moster och mamma gått och mamman lika trött. Imorgon lämnar nissen en present jag vet att tjejerna gillar så nu är det sovdags så vi kommer upp imorgon!

Förmiddagen idag spenderades iallafall med tårtbeställning och dom var så nöjda! Två (de på bilden) stora med chokladbottnar, fyllda med hallonmousse och vaniljpannacotta, spacklade med chokladsmörkräm och täckta med marsipan. Samt en liten tårta för allergiker bestående av ljusa bottnar, fylld med vaniljpannacotta och passionsfruktsmousse med bitar, spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med sockerpasta.

Till vårt fika idag blev det mitt nya egna recept på veganska pepparkaksmuffins med en gömma av äppelmos och med mascarponefrosting! Så galet goda😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *