Vadå rädd för tandläkaren?

Igår var det dags för tjejernas första besök till tandläkaren! Jag hade förberett tjejerna massor och detta för att dom skulle tycka det var roligt. Men denna vecka har vart smått kaotisk och tjejerna har inte sovit när dom ska etc, så dom har vart oerhört trötta på eftermiddagen och morgonen som är de som blir mest drabbade.

Hur som så råkade dom somna i bilen på väg hem från dagis så dom fick ligga i vagnen. Det är omöjligt att väcka dom när dom somnar så, så jag gick ut med hunden och tjejerna i vagnen och sen tog vi en promenad dit. Det spöregnade så jag var helt dyngblöt när vi kom fram, och tidigare var vi också så vi fick vänta ett tag.

När det var deras tur så gick vi in men inga barn vaknade. Det var en tandläkare och två sköterskor (säger man så??) och så trevliga alla tre! Det ställdes frågor om tandborstning, vad för tandborste dom har, tandkräm, napp, välling etc och jag fick till svar att “Alltså åh, kan inte du åka runt och föreläsa om sånt här?!” haha så det var ju roligt att få en komplimang själv!

Dom har ju inte druckit välling sen dom fyllde ett, då dom valde att sluta själva, och napp och blöja slutade dom med när dom fyllde 2. Borsta tänderna hjälper dom till med först och sen borstar jag. Dom var en varsin eltandborste och tandläkarna var mer än nöjda? Tjejerna sov sig med andra ord igenom hela besöket? Men det gick toppen!??

Loading Likes...

11 reaktioner på ”Vadå rädd för tandläkaren?

  1. Härligt att de sov genom hela första tandisbesöket, då behöver man inte oroa sig för att de ska bli rädda för tandläkaren ?
    Skönt att det gick så bra och eltandborste är verkligen bra. Ha en fin dag ❤

  2. Vad härligt att dom sov igenom hela besöket haha det har jag aldrig varit med om. Vad härligt att du fick beröm det är ju ett bevis på att du gör ett bra jobb =) härligt vännen

  3. Så skönt att dom sov sig genom tandläkarbesöket och att det gick så bra. Jag ska med sonen till tandläkaren nästa vecka. Jag visste inte att det fanns eltandborste till små barn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *