Det var ju väntat!

Godmorgon finisar! Hoppas ni sovit gott! Igår gick dom ut med en klass 1-varning här i Västmanland bland annat och sa att det skulle komma upp emot 10 cm snö! Mycket riktigt vaknade vi upp till ett vinterland och som vi längtat!😍 Dessvärre ska det regna bort snart men jag njuter så länge det varar🙌🏼 Men som vanligt i dessa tider, och då framförallt första snön, så verkar det som att ingen kan köra bil!

Bara nu under morgonen har det vart kaos och bussar har kört av vägen, andra har krockat etc, men jag tänker att det borde man ju förstå! Man kan ju inte köra som på sommaren när det är halt och vinter, och man märker ju om det är halt och snö🙈❄️

Hur som så snöade det på morgonen när jag lämnade stjärnorna och när vi vinkat såg jag hur alla barnen flockades bredvid dom för att kolla på snön!😍 Nu ska jag snart hjälpa mamma att hämta sin bil på verkstad och sen ska vi ut med hästarna för det hanns inte med när jag lämnade tjejerna! Hoppas ni får en fin dag🌸

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Det var ju väntat!

  1. Äntligen kom snön, men det är så synd att den ska regna bort nästan på direkten 🙁 Jag hörde att det hade varit många olyckor under morgonen, så idag låter jag bilen stå för man vet aldrig hur väglaget är. Ha en fin fredag 🙂

  2. Usch jag ville inte alls ha snö haha. Men -1,5 och snöstorm här och vi ska åka 40 mil till min mamma och jag har sommardäck. Får köra med andakt minst sagt.
    Hoppas det går bra med hästarna!

  3. Alltså.. Varje år kommer det som en chock. OJ, kom snön i år igen?! Oh, nej..! Hur kör jag nu i trafiken? *skratt* Nä, men jag blir lika förundrad varje år hur trafiken verkligen blir kaos.. Av något vi faktiskt borde vara vana vid? :p

  4. Men wow vad underbart! Vill också ha. Skicka hit lite tack! Här blir det aldrig nån snö haha! Suger ju verkligen 🙁
    Haha så fin bild 😍🤶🏼🎅
    Hoppas ni får en underbar helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *