En dag utan tillsägningar

Alltså gårdagen! Så jäkla härlig dag! Det började ju smått kaotiskt då vi var så stressade efter att ha försovit oss (läs med HÄR ) men efter att jag gått ut ur ringen med PS så kunde jag lugna mig och det gick så bra efter. Alla var så glada igår och tjejerna bråkade inte en gång, så det var den bästa dagen på länge!

Ni vet ju vilka jobbiga veckor vi haft med skrikande barn, bråk konstant, ingen som lyssnar och oroliga nätter, så när man väl får sova ut ordentligt och alla sen är pigga och glada så får man sådan energi och ork! Så tacksam för det🙌🏼

När man har barn i treårsfasen så blir man så glad för det lilla och då gäller det också att ta tillvara på det. Inatt sov dom som klockor igen och idag har dom bara vart glada hela tiden igen, så vi ska ta tillvara på denna härliga dag med😍 Vad gör ni för roligt idag?🌸

Loading Likes...

4 reaktioner på ”En dag utan tillsägningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *