Nu är vi redo!

Vilken dag det vart idag. Först kaoset imorse och sen på jobbet. Jag var hemma 13.30 och sprang sedan in på affären snabbt för att handla lite smått och träffade pappa där. Han åkte sen för att hämta brorsan och jag för att hämta tjejerna på dagis. Båda var så glada när jag kom och vi hade puss- och kramkalas!❤️ Men så bröt helvetet lös igen. Jag vet att det är så i denna fas och föräldrarna får ta all skit, men jösses vad trött jag är på detta nu!

Efter enormt mycket krånglande så kom vi iallafall till stallet och mötte upp deras mormor. Jag gick och började bada PS för att sedan göra samma lika med Sally. Jag hade med lite fika så efter duschningarna fikade vi lite. Mysigt efter allt krångel!

Sen var det bara verka båda hästarna, borsta och fläta manarna! Så nu står dom inne och är redo för morgondagen! Tjejerna somnade i bilen på vägen hem, helt slut båda två, och jag förstår det efter vår natt och dagis på det! Väl hemma så tog jag en dusch iallafall och Sofia har vaknat till precis som inatt så blir spännande (läs inte spännande) att se hur natten blir. Vi måste vara uppe klockan 5 imorgon bitti så vi får inte försova oss för natten är kass!

Nu ska jag krypa ner och kika på film och sen sova tidigt för att komma upp någorlunda pigg oavsett hur natten ser ut!?

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Nu är vi redo!

  1. Men va mysigt att träffa upp mamma/mormor, fika och vara i stallet! Är det något speciellt ni ska hitta på med hästarna imorgon? 🙂 Håller alla tummar för att natten blir bättre idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *