Utvecklingssamtal

Idag är det dags för utvecklingssamtal på dagis efter jobbet och jag bara längtar! Jag tycker ju allt sånt som har med tjejerna och deras utveckling att göra är så spännande, så även fast det var frivilligt så frågade fröken om jag ville, och självklart ville jag det!🤩

Jag tänker att det är så bra för även om dom är små så utvecklas dom enormt hela tiden och tjejerna har ju redan börjat lära sig klockan och både många ord, sånger och meningar på engelska, så det är ju roligt att se om det går att utveckla ännu mer med hjälp av föris!

Det är ju så viktigt att jobba med förskolan så det dom gör där kan man ju även göra hemma för att stärka ytterligare, och hur roligt är det inte att vara med på det dom gör på dagis?😃 Har era treåringar utvecklingssamtal nu under hösten?🌸

TB till när dom var nyfödda och enbart några timmar gamla😍❤️😭

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Utvecklingssamtal

  1. Vad roligt med utvecklingssamtal och att få höra hur det går för tjejerna. Skoj att det hela tiden händer en massa grejer och de lär sig nytt. Alla mina barn har haft utvecklingssamtal när de var tre år. Hur bra som helst ju att få veta hur det går.

  2. Är ju verkligen skönt att ha en bra dialog med förskola & skolan! Toppen med lärare som engagerar sig också. Förstår att det är så kul att följa sina barns utveckling 😃

  3. Min 5 åring har jag haft utvecklingssamtal med och snart ska jag ha det med min 14 åring och jag tycker det är bra för då vet jag hur det går för dom och vad som går bra och inte och vad man kan förbättra det tycker jag är super

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *