Hon ville inte leka med mig

Alltså mitt hjärta går sönder! Igår kväll låg vi i sängen och skulle sova varpå Saga vänder sig mot mig och säger att Stora Saga (en äldre kompis på dagis) inte ville leka med henne utan sprang iväg med en annan kompis. Jag frågade vad hon gjorde då och svarade att hon sprang efter men att dom sprang iväg igen.

Hon berättade att hon blev ledsen för hon så gärna ville leka med henne, men när jag frågade vad hon gjorde då så sa hon att hon gick och lekte med Fia.

Alltså mitt hjärta blöder på riktigt! Hon är 3 år ung och ska redan behöva tänka på att hennes kompis inte ville leka med henne?!? Jag sa att hon inte skulle bry sig och istället leka med någon annan då och att hon alltid har Sofia där så hon är aldrig ensam, och det är väl det som lugnar mig mycket.

Dom är aldrig ensamma, dom kommer alltid ha varandra och jag vet ju att dom alltid finns där för varandra i vått och torrt och jag vill inget hellre än att dom ska tänka att “äh, då leker jag med någon annan och syrran” istället för att bli ledsen! Mina älskade barn, jag kommer alltid finnas här för er, oavsett vad!!❤️

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Hon ville inte leka med mig

  1. Men åh vad jobbigt, även fast mina barn är vuxna nu så kan jag komma ihåg känslan av hopplöshet när det blev såna saker. Jobbigt att försöka lösa så att allt skulle bli så lent som möjligt för barnen. Skönt att det löste sig till slut 🙂

  2. Men nej, det där är så jobbigt. Jag vet ju precis hur ont det gör när man vill vara med någon som inte vill umgås. Hemskt ju hur så små barn som din dotter ska behöva uppleva att vissa inte vill vara med en. Det gör ont i mammahjärtat. Hoppas att det bara var en tillfällig grej och att hon får vara med.

  3. Sånt gör så ont i mammahjärtat men vilken lättnad att veta att de alltid har varandra.
    Barn blir sårade många gånger men tänk vad underbart att få ha en syster som alltid finns där och kan finnas vid ens sida <3

  4. Förstår att det tar hårt i mammahjärtat! Barn är ju så spontana sådär med, ena sekunden ska dom leka med någon & i nästa får man inte vara med… skönt dock att veta att man aldrig är ensam!

  5. Det skär i hjärtat när ens barn kommer hem och berättar sånna saker. Men ändå så vet man att dom kommer bli sårade fler gånger under livet som man inte kan skydda dom ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *